JEDINI. JEDINSTVENI. NAJSPEKTAKULARNIJI!
SADA NA GRAPOS EXPO SAJMU
16. - 19. April 2019.

AUTOMOBILI, REKREACIJA, ADRENALIN, MOTORI, TURIZAM, AVANTURA, BICIKLIZAM, I MNOGO VIŠE…

Drugi Auto Show Week održan u oktobru prošle godine sa svojim VIP premijerama, odličnom atmosferom i atraktivnim dešavanjima je ispunio sva naša ali očekivanja publike i izlagača. Auto Show Week u svoju treću godinu ulazi sa zavidnom statistikom iz sebe:

– 30.000 posjetilaca – 100.000 unikatnih posjetilaca na web-u – 5 uživo prenošenih VIP promocija – Predavanja za mlade o budućnosti ove industrije na putu prema elektrizaciji (predavanje održano od strane Elektroprivrede BiH) – Elektro Show sa novim i pristupačnim modelima vozila na elektro pogon

 

Naravno ne smijemo zaboraviti ni prodajni segment ovog eventa. Samo jednom godišnje na jednom mjestu možete naći uvoznike i distributere svih velikih svjetskih brendova kao što su: Citroen, BMW, Škoda, Mercedes – Benz, Hyundai, Volkswagen, Renault, Dacia, Nissan, Suzuki, Jaguar, Isuzu, Range Rover, Peugeot, Kia i Ford.Ali to nije sve prošle godine smo predstavili i pokrenuli čitavu jednu priču vezanu za električne automobile! E-revolucija? Nastavljamo i dalje!

NAŠ PLAN. VAŠA SNAGA. U POTRAZI ZA NAJBOLJIMA!

TRŽIŠTE DANAS

U potrazi za najboljim danas na tržištu imamo sve najbolje brendove koji se bore za svoje mjesto u srcu kupaca.

KLJUČNI FAKTORI

Kombinacijom kvalitetnog proizvoda, ugodne cijene, savremene mreže komunikacija te distribucije i kvalitete servisa čine odlučujući faktor odabira brenda + tradicija, imidž i statusom koje nam to auto donosi.

FINALNA ODLUKA

Poslije šireg razmatrajna, kupovina se svodi na 6 brendova, direktnom komunikacijom (sajam ili auto salon) dolazi do 2 brenda koji dodatnim vlastitim odabirom dolazi do kupovine, ali ipak ključnu ulogu igra prodavač!

VIP PREMIJERE!

Pozivamo Vas da predstavite svoje najnovije modele u okviru naših VIP premijera koje snimamo i emitujemo uživo uz dodatnu PR Kampanju.

PR KAMPANIJA

Ujedinjeni Kameleon i Colosseum tim je odgovoran za produkciju i promociju trećeg Auto/Moto/Bike show week-a, uz podršku našeg partnera Bingo City Center-a, a uz mogućnost invidualnog marketinga po specijalnim uslovima za sve partnere i učesnike.

IDEJA AUTO; MOTO; TOUR!

U dane Auto Show Week-a pored novih vrsta automobila predstavit ćemo sve motocikle i skutere, bicikle, čamce, kamping opremu. Preporučujemo i atraktivne lokacije za kampovanje, biciklizam, planinarenje i adrenalinski turizam.

IDEMO I OTKRIVAMO VIŠE!

Pozivamo i ostale partnere iz industrije telekomunikacije, finansijske industrije i osiguranja, da predstave sve trendove i ostale pogodnosti na našem tržištu. Napravit ćemo formulu uspjeha za sve specifične zahtjeve klijenata.

DODATNE AKTIVNOSTI (AUTO TOUR)

Pozivamo destinacijske i rekreativno/turističke
partnere rafting, biciklizam, kamping, oprema i
ostale da se predstave na Autotour-u!

POGLEDAJ UNAZAD!

Naše iskustvo u organizaciji prethodna dva Auto Show Weeka daje nam za pravo da Vam obećamo posjetu od preko 30.000 ljudi i još više zainteresovanih kupaca kao i prodatih vozila!