Blog

Na 10-tom GRAPOS EXPOu udružili smo se sa Bisnode kompanijom. Donesite pametne odluke i otkrijte šta pametni podaci (Smart Data) i analize mogu učiniti za Vas i Vašu kompaniju. Analize Vaše kompanije, b2b sastanci i mnogo više…

U svijetu digitalnih informacija koji se stalno mijenja, neki vide izazove i ograničenja. Mi vidimo neograničene mogućnosti za podršku. U Bisnodeu dnevno radi 2,400 stručnjaka za tumačenje, preciziranje i razumijevanje podataka koji čine osnovu poslovnih odluka naših klijenata. Bisnode pomaže u svakodnevnom životu kroz svakodnevne isporuke ogromnog broja informacija za donošenje odluka kompanijama, vladinim agencijama, općinama i organizacijama.

Pomoću Bisnodeovih podataka čiji je kvalitet osiguran možete donositi mudre odluke koje povećavaju profitabilnost i razvoj kompanije. Bisnode ima mnogo prilagođenih rješenja za one koji se suočavaju s važnim odlukama:

  • Proširite svoje poslovanje pravim informacijama za donošenje odluka.
  • Optimizirajte rizike preciznim analizama.
  • Povećajte rezultate marketing.

 

S obzirom da se trudimo da svojim izlagačima i posjetiocima svake godine pružimo nešto novo i bolje, GrafoExpo se odllučio na saradnju sa analitičkom bonitetnom kućom Bisnode BH, kao najvećim evropskim provajderom poslovnih podataka.

Ova saradnja omogućiće izlagačima i zainteresiranim posjetiocima sajma:

  • pregled poslovanja kompanija u BiH i regiji, kao izvor podataka o postojećim ili novim potencijalnim poslovnim partnerima,
  • analitiku poslovanja određenih ciljnih grupa, kao potencijala za ulaganje ili izlagača sajma, kao informacija za potencijalne poslovne partnere i medije
  • vođeno umrežavanje po principu Bisnode Speed Networkinga, funkcionalnog sticanja novih poslovnih konatakata, u što kraćem vremenskom roku.

 

S rješenjima Bisnodea imate konstantan pristup ažuriranim informacijama i moći ćete donositi odluke na osnovu tačnih podataka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment